• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

Horoscop financiar 2020

Crezi in astrologie? Astrele chiar vorbesc si ai putea, chiar si doar din curiozitate, sa vezi ce-ti rezerva ele pe plan financiar in anul 2020, conform website-ului www.yearly-horoscope.org.

 Berbec (21 Martie – 20 Aprilie)

2020 va fi un an bun pentru Berbec. Este o perioada favorabila pentru cresterea averii. Daca esti unul dintre reprezentantii acestui semn zodiacal, nu te ingrijora pentru ca vei avea bani pentru toate nevoile si dorintele tale de pe parcursul anului.
In general, finantele nu reprezinta o prioritate pentru Berbeci, dar in 2020 acestia vor fi destul de increzatori si indrazneti in aceste aspecte. Generos de fel, Berbecul va cheltui mult si trebuie sa fie atent, deoarece natura lui impulsiva il poate face sa depaseasca bugetul si in anumite luni sa numere zilele pana la urmatorul salariu.

 Taur (21 Aprilie – 2 Mai)

Taurul este printre cele mai materialiste semne zodiacale. Reprezentantii acestui semn iubesc banii si stiu cum sa-i faca. Acest lucru nu se va schimba in 2020. Taurii vor munci mult si vor castiga bani pe masura, ceea ce ii va face sa se simta mai siguranta.
Trebuie sa fie atenti cu generozitatea lor, deoarece pot exista persoane care sa abuzeze de ea.

 Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)

Pentru Gemeni banii nu sunt o prioritate, ci un mijloc de distractie si experiente interesante. Adesea, ei se implica in proiecte si afaceri, insa isi pierd repede interesul si nu le mai duc la bun sfarsit. Acest lucru le afecteaza situatia financiara, iar daca vor sa se bucure de stabilitate financiara in 2020, trebuie sa fie mai consecventi in activitatea lor. Sunt creativi si ingeniosi, iar daca vor fi mai bine focusati, vor avea parte de un an financiar stabil.
Gemeni, naivitatea voastra va face uneori sa aveti prea multa incredere in oameni, care la un moment dat ar putea abuza de asta! Documentele si banii trebuie sa ramana sub controlul vostru anul acesta.

 Rac (22 Iunie – 22 Iulie)

Racii au o “atingere magica” cand vine vorba de bani in 2020, iar stabilitatea financiara si prosperitatea lor ii vor face gelosi pe cei din jurul lor. Reprezentantii acestui semn zodiacal vor face multi bani in urmatoarele luni, iar acest lucru le va spori increderea in sine.
Ei sunt experti in administrarea bugetului asa ca nu vor avea dificultati si nici cheltuieli neprevazute care sa ii prinda pe picior gresit. Daca ai ca partener de business un Rac, fii sigur ca anul tau financiar va fi unul foarte bun.
Iar daca faci parte dintre cei nascuti sub acest semn zodiacal, pregateste-te sa iti ajuti familia cu bani in 2020.

 Leu (22 Iulie – 23 August)

Leilor le place luxul si in opinia lor, banii exprima faptul ca merita tot ce-i mai bun. Ei vad banii ca pe un mijloc de a duce o viata buna si adesea se intind mai mult decat isi permit.
Leii sunt capabili sa faca bani, insa daca nu reduc din cheltuieli, se vor gasi intr-o situatie financiara dificila pana la finalul primului semestru al acestui an.
Ar trebui sa acorde mai multa atentie finantelor lor si, de asemenea, ar trebui sa invete cum sa-si echilibreze bugetul in 2020.

 Fecioara (24 August – 23 Septembrie)

Anul acesta nu este un an atat de bun pe plan financiar pentru Fecioare. Sunt cat se poate de independente si prefera sa se descurce singure. Insa orice persoana are nevoie de ajutor cateodata, iar daca Fecioarele nu invata sa ceara ajutorul, este posibil sa aiba dificultati de-a lungul anului. Chiar daca Fecioarele au intotdeauna un plan de rezerva (si bani pentru zile negre) este posibil ca anul acesta sa nu fie suficient.
Vestea buna este ca reprezentantii acestui semn zodiacal sunt capabili sa-si gestioneze bugetul si cheltuielile in mod realist, ceea ce ii va ajuta sa depaseasca situatiile dificile din 2020.

 Balanta (24 Septembrie – 23 Octombrie)

Balantele iubesc banii pentru diferitele rasfaturi pe care si le pot permite cu ajutorul lor. Cei mai multi reprezentanti ai acestui semn zodiacal sunt increzatori in sine si reusesc sa mentina un standard inalt de trai, pe care vor continua sa il aiba si in 2020. In general, Balantele sunt relaxate in privinta banilor, deloc ingrijorate, poate de aceea ii si castiga mai usor decat nativii altor zodii.
Facturile reprezinta un factor de stres pentru Balante si adesea prefera sa le lase in grija partenerilor. In 2020 vor avea cheltuieli relativ mari, de aceea ar fi bine sa-si tempereze putin stilul de viata extravagant.

 Scorpion (24 Octombrie – 22 Noiembrie)

In comparatie cu restul semnelor zodiacale, Scorpionul este cel mai insetat de putere si poate dezvolta obsesii cand vine vorba de bani, deoarece banii ii asigura puterea si superioritatea fata de ceilalti. Odata ce acestia isi seteaza un obiectiv, nu au limite in a-l atinge. Asadar, din punct de vedere financiar, 2020 va fi pentru Scorpioni exact asa cum vor decide ei – daca vor dori sa-si dubleze veniturile, vor reusi. Fiind destul de secretosi, vor tine pentru ei si nu se vor lauda in fata nimanui.

 Sagetator (23 Noiembrie – 21 Decembrie)

In timp ce Scorpionii fac tot felul de schite, analize si planuri pentru a-si asigura un avantaj financiar, Sagetatorii primesc bani ca prin magie. Ei sunt cei mai norocosi din zodiac si binecuvantarile materiale vin pur si simplu la ei, cateodata chiar neasteptat. 2020 nu face exceptie. Un mic detaliu doar – Sagetatorul nu ia in calcul niciodata cat cheltuieste versus cat primeste, el risipeste usor fara sa se gandeasca prea mult la consecinte. Banii inseamna libertate pentru ei, iar soarta pare sa ii protejeze. Chiar daca azi cheltuie tot, pana la ultimul leut, maine se vor trezi cu vestea ca au castigat la loto sau au primit o mostenire.

 Capricorn (22 Decembrie – 20 Ianuarie)

Pentru Capricorni banii vor fi foarte importanti in 2020. De cele mai multe ori, reprezentantii acestui semn zodiacal nu vin cu un istoric de trai imbelsugat si sunt obisnuiti cu dramuirea banilor si investirea lor cat mai intelept. Nu este nicio coincidenta ca multi dintre milionarii lumii sunt Capricorni. Sunt cumpatati si isi calculeaza fiecare cheltuiala in avans.
Anul acesta, astrele preconizeaza achizitia de proprietati pentru care este posibil sa i se acorde un credit mare, sau pot face o ipoteca.

 Varsator (21 Ianuarie – 19 Februarie)

Cereti Varsatorilor orice altceva in afara de bani. Banii sunt ultima lor grija, desi stiu foarte bine cum sa-i cheltuiasca. De unde vine asta? E doar o coincidenta si o serie de circumstante favorabile.
Lipsit de griji, generos si ignorant cand vine vorba de cuvintele “buget” si “ balanta financiara”, anul acesta, Varsatorul poate ramane dator, uitand sa-si plateasca facturile. Pentru Varsatori ar fi util sa-si faca un plan de cheltuieli pe urmatoarele luni.

 Pesti (20 Februarie – 20 Martie)

Cand vine vorba de bani, Pestii sunt plini de surprize in 2020. La prima vedere ei par usor indiferenti si neglijenti cu finantele lor, insa realitatea este ca se vor descurca foarte bine cu bugetul de-a lungul intregului an. Generozitatea lor va fi debordanta din nou si, din fericire, nu le va afecta buzunarul.
Pestilor le place sa traiasca bine si sa se rasfete, iar banii vor veni la ei fara prea mare efort. Totusi, ei trebuie sa tina cont de scadentele facturilor deoarece conturile lor nu vor fi alimentate, poate, in timp util si astfel se vor trezi pe minus daca nu vor economisi din timp pentru cheltuielile lunare.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Cum sa faceti cumparaturi pe timp de criza (3)
Cum sa cheltuiti pe timp de criza (2)
Stati acasa si protejati-va financiar: Cum sa va protejati banii pe timp de criza (1)