Ena Badeanu

Ena BadeanuEna Badeanu

Ena Badeanu

Chief People Officer

Crearea unui mediu de lucru prietenos este un proces, nu o stare, iar Ena Badeanu știe acest lucru. Ea lucrează alături de conducerea organizației pentru ca TBI Bank să devină angajatorul care se străduie să fie - responsabil față de angajații actuali și atractiv pentru cei potențiali. Pentru Ena, dezvoltarea organizațională este cel mai important obiectiv pentru o organizație și asta o face un aliat indiscutabil al TBI Bank. Din poziția de Director de Resurse Umane (Chief People Officer), Ena se va asigura că Banca își ține promisiunea lansată – să devină ”next gen digital lender.”

Ena și-a început cariera în urmă cu 25 de ani ca ofițer supraveghere la Banca Națională a României. Ulterior, s-a mutat la ABN AMRO Bank și a petrecut șapte ani la RBS Romania, iar recent a lucrat pentru o companie fintech globală.
Ena Bădeanu deține un master în Comunicare și Resurse Umane obținută în cadrul SNSPA și este licențiată în Finanțe și Contabilitate, ASE.

Ena este o persoană matinală. Ziua ei începe cu yoga și continuă cu pozitivism pe tot parcursul zilei. Ena crede că ne putem alege atitudinea, astfel ea alege să fie pozitivă.

Profil LinkedIn

Înapoi la Echipă

Contact

Serviciul Relatii Clienti
021 / 529 86 00

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 09:00 - 18:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1