Kristina Shtereva

Kristina ShterevaKristina Shtereva

Kristina Shtereva

Marketing Director

Kristina s-a alaturat echipei TBI Bank avand o experienta bogata atat in marketing corporate, cat si in product marketing. Ea va sustine procesul de tranzitie al identitatii corporate a TBI catre urmatorul nivel digital. Noul director de corporate marketing va gestiona toate aspectele aferente brandului, va construi notorietatea acestuia si va pozitiona compania ca banca digitala de noua generatie.

Kristina Shtereva are o experinta de peste 18 ani in pozitionarea unor branduri internationale mari pe piata locala. Si-a inceput cariera profesionala in publicitate si marketing in 2001 in cadrul agentiei de publicitate Huts JWT, unde s-a ocupat de dezvoltarea si gestionarea strategiilor de comunicare si campaniilor promotionale pentru branduri internationale de renume de pe piata din Bulgaria.

A coordonat departamentele de marketing din cadrul unor companii care activeaza in diferite industrii – farmaceutic, real estate, marketing pe mobil. A participat la numeroase ateliere, seminarii si prezentari avand ca tema marketing-ul si managementul comunicarii. De asemenea, Kristina a fost lector sustinand un curs de Brand Management. In ultimii opt ani, a lucrat in sectorul telecomunicatiilor: sase ani a fost Director Marketing in cadrul Samsung Bulgaria si doi ani a condus departamentul de marketing al Huawei din Bulgaria si Macedonia, contribuind la succesul ambelor branduri.

Kristina a absolvit Universitatea "St. Kliment Ohridski" din Sofia avand o diploma de master in Marketing, precum si „Geothe Institute" din Sofia.

Este mama devotata a unui baietel si a unei fetite. In timpul liber, ii place sa citeasca biografii, sa practice alpinism si sa descopere destinatii frumoase impreuna cu familia sa.

Profil LinkedIn

Înapoi la Echipă

Contact

Serviciul Relatii Clienti
021 / 529 86 00

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 09:00 - 18:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1