Olga Gulkova

Olga GulkovaOlga Gulkova

Olga Gulkova

SVP, Lean and Innovation

Olga are o experienta de peste 16 ani in sectorul bancar. Si-a inceput cariera in 2002 ca ofiter credite in cadrul ProcreditBank Ukraine.

Din 2005, a acumulat experienta manageriala in diverse sectoare bancare: controlul creditelor, unitate organizationala de creditare, administrare credite back office, managementul proiectelor. In aceasta perioada, Olga s-a specializat in managementul proiectelor in activitati de evaluare a garantiilor, centralizarea functiilor de back-office, implementarea sistemului de creditare si colectare, implementarea sistemului CRM, revizuirea formularelor si rapoartelor operationale.

In 2013, Olga a devenit Vice-Presedinte al Consiliului de Administratie in cadrul USB Bank unde a coordonat departamentele de managementul proiectelor, IT, juridic, back office si training. In 2016, s-a alaturat echipei manageriale a companiei de IT, RootD, unde a fost resposabila pentru dezvoltarea si implementarea platformelor si proceselor digitale in sectorul financiar.

Olga a absolvit Donesk State University of Management, cu specializare in Economie si detine o diploma de master in Relatii Economice Internationale.

Olga este o persoana creativa care scrie poezii in timpul liber avand publicate trei volume de poezii.

Înapoi la Echipă

Contact

Serviciul Relatii Clienti
021 / 529 86 00

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 09:00 - 18:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1