Veselin Dimitrov

Vesselin DimitrovVesselin Dimitrov

Vesselin Dimitrov

Director, Corporate Communications

Vesselin Dimitrov are experienta bogata in dezvoltarea si implementarea strategiilor de comunicare, managementul crizei si al reputatiei si procese de schimbare. A fost jurnalist economic pentru media importante din Bulgaria si internationale.

Un coechipier dedicat, Vesselin si-a inceput parcursul profesional in cadrul ziarului bulgar Capital weekly, inainte de a deveni Redactor Sef Adjunct pentru Forbes Magazin unde a lucrat timp de cinci ani. A fost, de asemenea, corespondent bulgar al Spiegel magazine. A facut trecerea in sectorul de comunicare, devenind director de marketing si comunicare pentru ATP Garanti Koza Sofia Open, cel mai mare eveniment sportiv din Bulgaria. A lucrat, de asemenea, pentru Black Sea MAP, Mtel, Leanplum, Fantastico, Roobar si alte companii importante. Este activ in sectorul antreprenoriatului social, fiind co-fondator al fundatiei Education Bulgaria 2030 cu ajutorul careia isi doreste sa obtina imbunatatirea calitatii si accesul la educatie pana in 2030.

Vorbeste fluent engleza si germana. Vesselin a studiat Media Management in cadrul Institute of Journalism and Communications Research (IJK) din HMTM Hannover si Jurnalism Economic in cadrul Bremen University, Germania.

Ii place sa mearga la festivaluri de muzica, meciuri de fotbal, muzee si in aeroporturi din intreaga lumea. Ii place, de asemenea, sa faca yoga.

Profil LinkedIn

Înapoi la Echipă

Contact

Serviciul Relatii Clienti
T: 021 / 529 86 00
E: ccc@tbicallcenter.ro

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 08:00 - 17:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Pentru Depozite Online folositi adresa de contact: depoziteonline@tbibank.ro

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1