Istoria noastra

Suntem prezenti in Romania din 2002, atunci cand compania olandeza TBIF Financial Services (TBIF), compania-mama a TBI Bank, fosta filiala a Kardan Group, a infiintat TBI Leasing la Bucuresti.
Pasul urmator a fost extinderea operatiunilor noastre financiare in tara: am infiintat alte doua companii - TBI Credit si TBI Fleet. Astfel ne-am format ca jucator puternic si ambitios pe piata locala a sectorului financiar, oferind intr-un singur loc produse si servicii simple si convenabile in domeniile creditelor de consum si credite pentru companii.

In 2011, TBIF a achizitionat filiala bulgara a Nova Ljubljanska Banka (Slovenia), a creat TBI Bank si, in acest fel, am intrat in sectorul bancar. In 2012, am inceput operatiunile bancare in Romania si am deschis o sucursala TBI Bank la Bucuresti.


In 2016, TBIF a fost achizitionata de 4finance Holding – cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online si pe dispozitive mobile.

In prezent, sucursala TBI Bank din Romania, TBI Leasing si TBI Credit impreuna furnizeaza acces la solutii financiare inovatoare, digitale, integrate, creditarea fiind baza activitatii noaste comerciale. Obiectivul nostru este sa devenim o banca digitala de noua generatie. Clientii sunt in centrul tuturor actiunilor noastre, iar noi suntem in permanenta schimbare in functie de comportamentul lor si de piata financiara. Cream o comunitate de experti talentati si foarte experimentati, gata sa isi ofere serviciile clientilor din toata Europa.

Companiile TBI Bank

TBI Credit este o institutie financiara nebancara specializata atat offline, cat si online, care ofera clientilor din Romania o gama larga de credite de consum si produse bancare digitale, cum ar fi credite online si in magazine, carduri de credit, credite personale, asigurari etc. Compania a fost infiintata in Romania in 2003 si functioneaza in deplina transparenta si conformitate cu toate cerintele institutiilor de reglementare. Compania respecta codul de etica al Asociatiei Societatilor Financiare (ALB) si sustine principiile de creditare responsabila, cu respectarea tuturor standardelor industriei.
Actualmente, TBI Credit este prezenta national prin agentii de credit si punctele de vanzare din cadrul partenerilor comerciali din Romania. Compania dezvolta constant noi produse digitale si investitii in inovatii pentru a imbunatati vietile financiare ale clientilor sai.

TBI Leasing este membra a TBI Bank si este activa pe piata din Romania din 2002. Compania ofera o gama larga de produse si servicii de leasing, cum ar fi leasing pentru masini noi si second-hand, administrarea flotei, finantare achizitionarii de echipamente, leasing ipotecar si servicii de lease-back.
Compania este recunoscuta pentru flexibilitate in acordarea fondurilor si functioneaza in totala transparenta si conformitate cu toate cerintele de reglementare. TBI Leasing este prezenta in cele mai reprezentative zone ale tarii, inclusiv Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Bacau, Galati si Constanta. Echipa TBI Leasing este orientate catre client si isi doreste sa construiasdca relatii puternice, pe termen lung, cu clientii sai, concentrandu-se, mai degraba, pe rezolvarea problemelor care pot aparea decat pe vanzarea de produse financiare.

Contact

Serviciul Relatii Clienti
021 / 529 86 00

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 09:00 - 18:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1