Istoria noastra

Suntem prezenti in Romania din 2002, atunci cand compania olandeza TBIF Financial Services (TBIF), compania-mama a TBI Bank, fosta filiala a Kardan Group, a infiintat TBI Leasing la Bucuresti.
Pasul urmator a fost extinderea operatiunilor noastre financiare in tara: am infiintat alte doua companii - TBI Credit si TBI Fleet. Astfel ne-am format ca jucator puternic si ambitios pe piata locala a sectorului financiar, oferind intr-un singur loc produse si servicii simple si convenabile in domeniile creditelor de consum si credite pentru companii.

In 2011, TBIF a achizitionat filiala bulgara a Nova Ljubljanska Banka (Slovenia), a creat TBI Bank si, in acest fel, am intrat in sectorul bancar. In 2012, am inceput operatiunile bancare in Romania si am deschis o sucursala TBI Bank la Bucuresti.


In 2016, TBIF a fost achizitionata de 4finance Holding – cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online si pe dispozitive mobile.

In prezent, sucursala TBI Bank din Romania, TBI Leasing si TBI Credit impreuna furnizeaza acces la solutii financiare inovatoare, digitale, integrate, creditarea fiind baza activitatii noastre comerciale. Obiectivul nostru este sa devenim o banca digitala de noua generatie. Clientii sunt in centrul tuturor actiunilor noastre, iar noi suntem in permanenta schimbare in functie de comportamentul lor si de piata financiara. Cream o comunitate de experti talentati si foarte experimentati, gata sa isi ofere serviciile clientilor din toata Europa.

Companiile TBI Bank

TBI Credit este o institutie de creditare online si offline care ofera clientilor din Romania acces la o gama larga de produse de finantare si solutii bancare digitale, cum ar fi imprumuturi online si in magazine, carduri de credit, imprumuturi, asigurari etc. Compania a fost infiintata in Romania in 2003 si isi desfasoara activitatea in deplina transparenta si in conformitate cu toate cerintele de reglementare in vigoare. Totodata, TBI Credit promoveaza codul de etica al Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) si sustine toate principiile de creditare responsabila, cu respectarea standardelor din industrie.
In prezent, TBI Credit este prezenta la nivel national prin agentii de credit si prin puncte de vanzare la comercianti din toata tara. Compania dezvolta constant noi produse digitale si investeste in inovatii pentru a imbunatati viata financiara a clientilor sai.
TBI Credit este parte din TBI Bank, institutie bancara care deserveste consumatori si IMM-uri, cu operatiuni in Bulgaria, Romania, Germania si Suedia. Ambele companii fac parte din 4Finance, lider global in finantarea digitala.

TBI Leasing este membra a TBI Bank si este activa pe piata din Romania din 2002. Compania ofera o gama larga de produse si servicii de leasing, cum ar fi leasing pentru masini noi si second-hand, administrarea flotei, finantare achizitionarii de echipamente, leasing ipotecar si servicii de lease-back.
Compania este recunoscuta pentru flexibilitate in acordarea fondurilor si functioneaza in totala transparenta si conformitate cu toate cerintele de reglementare. TBI Leasing este prezenta in cele mai reprezentative zone ale tarii, inclusiv Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Bacau, Galati si Constanta. Echipa TBI Leasing este orientata catre client si isi doreste sa construiasca relatii puternice, pe termen lung, cu clientii sai, concentrandu-se, mai degraba, pe rezolvarea problemelor care pot aparea decat pe vanzarea de produse financiare.

Contact

Serviciul Relatii Clienti
021 / 529 86 00

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 09:00 - 18:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1