• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

“La un click distanta de fiecare client”

“Suntem siguri ca digitalizarea va schimba vietile financiare ale clientilor nostri. Ne dorim sa fim recunoscuti ca banca modern, flexibilă, “smart” care ofera servicii bancare intr-o maniera complet noua. Pentru noi, acesta este scopul imediat, pentru altii se va intampla la un moment dat. Oricum, mai devreme sau mai tarziu, fiecare banca va face pasul, pe cat posibil, catre o noua generatie de banking virtual”, a spus Valentin Galabov, Presedintele Consiliului de Administratie al TBI Bank intr-un interviu special pentru ultima editie a Manager Magazine.

Principalele teme ale interviului sunt trendurile in servicii financiare si viteza la care se schimba banking-ul în zilele noastre, precum si produsele si serviciile online pe care banca le dezvoltă ca raspuns la consumul digitalizat.

Intrebat despre produsele pe care TBI Bank le pune la dispozitia clientilor sai si despre modul in care acestea raspund noii viziuni a Bancii, Galabov raspunde: “Confort este cuvantul de baza care se aplica serviciilor financiare pe care le oferim, inclusiv creditarea. De aceea, ne dorim ca banca sa fie la un click distanta de fiecare dintre clientii sai. In ambele tari unde operam – Bulgaria si Romania, vom avea o abordare identica si aceeasi gama de produse. As vrea sa va dau un exemplu: anul trecut am lansat o platforma de depozite online in Romania. Vom lansa un astfel de produs si in Bulgaria in 2018. Recent, am lansat in Romania primul produs de credit online cu identificare video si semnatura electronica – clientii nostri pot accesa online un credit de nevoi personale in doar cateva minute. Este o chestiune de timp pana vom lansa aceasta inovatie si pe piata din Bulgaria. Acest produs aduce cu sine o multime de beneficii, printre care reducerea costurilor de service si mentenanta, accesibilitate de oriunde si oricand. Acestea sunt parte din lucrurile pe care le planuim pentru a intampina cererea in continua crestere pentru solutii digitale inovative pe ambele piete.”

In seria sa despre Smart money, editia business a pus accent pe sectorul bancar si financiar-creditare.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Petr Baron: Contra curentului
tbi bank Bulgaria conduce clasamentul realizat de Capital la doua categorii bancare privind eficienta si sustenabilitatea
Interviu Gergana Staykova in Forbes Romania
Petr Baron pentru Forbes Romania: Din followeri, ne transformam in lideri!
TBI Bank isi extinde oferta de solutii de economisire cu o noua scadenta de 15 luni si o dobanda anuala de 4,4%
CÂND CLIENTUL DEVINE ÎNTR-ADEVĂR REGE: Petr Baron, CEO TBIF (TBI Bank), a stat de vorbă cu Business Magazin