• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank apare in editia din aprilie a Forbes Bulgaria si Romania

Editia Forbes Romania cuprinde un interviu cu CEO-ul TBIF, Petr Baron, intitulat “Construim o organizatie bazata pe tehnologie si pe oameni”. In interviu, Baron vorbeste despre drumul spre digitalizare si mentioneaza unele dintre serviciile digitale pe care le oferim deja pe piata romaneasca: platformele de e-commerce si depozite. De asemenea, acesta face comentarii cu privire la ultima initiativa legislativa a deputatilor romani care plafoneaza ratele dobanzilor si cum ar afecta aceasta initiativa piata serviciilor financiare.

“TBI Bank se transforma într-o organizație capabila sa se adapteaza nevoilor clientilor si imbunatateste viata nu doar a clientilor existenti, dar si a celor care nu sunt suficient de bine deserviti de banci, precum si a celor care prefera o relatie digitala cu banca lor”, spune Baron pentru Forbes România.

Editia Forbes Bulgaria include un articol despre TBI Bank, citandu-i pe Petr Baron, CEO TBIF și pe Valentin Galabov, Presedintele Consiliului de Administratie al TBI Bank privind strategia, digitalizarea, rezultatele financiare si profitabilitatea bancii. Articolul, intitulat “Mai mult cu mai putin”, include un clasament al bancilor bulgare privind randamentul activelor, in care TBI Bank este pe primul loc.

“Avem avantajul de a nu purta “rucsacul greu”- retea mare de sucursale, obiceiuri, investitii in vechiul model bancar. Acest lucru ne ofera posibilitatea de a fi agili, consecventi si concentrati pe procesul rapid de digitalizare “, spune Galabov pentru Forbes Bulgaria.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Petr Baron: Contra curentului
tbi bank Bulgaria conduce clasamentul realizat de Capital la doua categorii bancare privind eficienta si sustenabilitatea
Interviu Gergana Staykova in Forbes Romania
Petr Baron pentru Forbes Romania: Din followeri, ne transformam in lideri!
TBI Bank isi extinde oferta de solutii de economisire cu o noua scadenta de 15 luni si o dobanda anuala de 4,4%
CÂND CLIENTUL DEVINE ÎNTR-ADEVĂR REGE: Petr Baron, CEO TBIF (TBI Bank), a stat de vorbă cu Business Magazin