• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank lanseaza un produs online pentru finantarea intreprinderilor: o premiera pentru Romania

Produsul inovator este un rezultat al planurilor strategice ale TBI Bank de a deveni o banca digitala de noua generatie ce va imbunatati vietile financiare ale celor insuficient deserviti de bancile existente si ale celor care prefera o relatie digitala cu banca.

Aflandu-se intr-un proces ambitios de transformare digitala, TBI Bank a lansat recent, in premiera in Romania, un credit pentru intreprinderi acordat exclusiv online. Este un imprumut unic, rapid si usor de folosit, gandit pentru antreprenorii dinamici pentru care timpul este esential. Produsul inovator reprezinta solutia TBI Bank pentru nevoia din ce in ce mai mare a antreprenorilor de gestionare eficienta a capitalului de lucru. Este o solutie rapida pentru rezolvarea unui deficit temporar de lichiditati sau pentru a profita de oportunitatile de dezvoltare si crestere.

Suma maxima acordata fara garantii este de 67 500 lei. Procesul de obtinere dureaza doar cinci minute si are loc exclusiv online. Aprobarea se face, de asemenea, online si intr-un timp foarte scurt, fara a fi necesare o vizita la banca sau un cont curent la TBI Bank.

“Avand ca prioritate nevoile clientilor nostri, vrem sa aducem simplitate prin implementarea unor noi sisteme si linii de produse online, construite inteligent, flexibil si orientate spre viitor. Cea mai recenta propunere a noastra reprezinta doar unul dintre produsele pe care le lansam pe piata din Romania, cu scopul de a fi printre cei care produc schimbarea in mediul bancar local. Sunt bucuroasa ca echipa mea are curajul de a dezvolta asemenea produse de pionierat si de a ne sustine viziunea pe termen lung – aceea de a realiza o schimbare profunda, organica in sistem prin digitalizare”, a spus Florentina Mircea, Chief Business Banking Officer la TBI Bank.

Noul produs poate fi accesat la www.crediteimm.tbibank.ro. Urmand patru pasi simpli, solicitantii pot accesa un produs de creditare personalizat in functie de nevoile lor. Acestia sunt informati constant cu privire la statutul solicitarii lor, iar numarul de documente necesare este redus la minim.

“Trecerea de la ghiseele bancilor la calculatoare sau dispozitive mobile nu mai este doar o tendinta, este o realitate pe care trebuie sa o acceptam. Ceea ce face TBI Bank azi se numeste evolutie, nu revolutie. Si vom continua sa evoluam cu produse noi si inovatii gandite in functie de nevoile clientilor nostri. Vom crea o cultura a imbunatatirii digitale continue intr-un mediu transparent si reglementat, pentru ca noi credem ca toata lumea trebuie sa poata sa se bucure de o viata financiara sanatoasa”, a declarat Petr Baron, Managing Director al TBIF Financial services (Olanda), compania mama a TBI Bank.

TBI Bank provoaca viziunea existenta asupra serviciilor bancare si are in plan sa implice clientii din toata Europa intr-o calatorie online, astfel imbunatatind vietile financiare ale celor insuficient deserviti de bancile existente sau ale celor ce prefera servicii digitale.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor