• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank si-a extins oferta de depozite

Clientii beneficiaza de noul depozit in USD si zero taxa de administrare pentru conturile curente.

TBI Bank si-a extins oferta de produse de economisire, incepand cu data de 9 martie si pe parcursul intregii luni, introducand noi caracteristici la produsele existente, precum si o noua moneda pentru constituirea depozitelor.

Banca a introdus o noua scadenta pentru depozitele in RON, respectiv de 36 luni si ofera posibilitatea constituirii de depozite la termen in USD avand unele dintre cele mai bune dobanzi din piata.

Oferta de depozite a TBI Bank cuprinde o gama larga de maturitati – de la 1 luna la 36 de luni – cu dobanzi competitive. Clientii pot constitui depozite in RON exclusiv online, fara nicio vizita la banca, iar dobanda oferita este de pana la 3,3% pentru o scadenta de 36 luni. Noile depozite in USD au dobanzi care ajung la 2.20% pentru 36 de luni.

Conform strategiei sale de a oferi clientilor servicii si produse cu valoare adaugata, TBI Bank a eliminat comisionul de administrare a contului curent, atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti.

TBI Bank este detinuta de TBIF Financial Services (Olanda), o companie a Grupului 4finance – cel mai mare grup de creditare online și pe mobil din Europa. In prezent, TBI Bank se afla intr-un proces ambitios de transformare digitala, misiunea bancii fiind sa puna la dispozitia clientilor sai unele dintre cele mai bune oferte din piata, care sa cuprinda cat mai multe optiuni de economisire si unele dintre cele mai avantajoase dobanzi.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor