• Persoane fizice
  • Companii
  • Comercianti parteneri
  • Despre tbi group

TBI Bank și NETOPIA Payments lansează o soluție digitală inovatoare de finanțare pentru comercianții online

TBI Bank, prin subsidiara TBI Leasing, și NETOPIA Payments, cel mai mare procesator de plăți electronice din România, anunță lansarea Merchant Cash Advance (MCA), o soluție de finanțare inovatoare dedicată comercianților online. Astfel, aceștia pot obține finanțare de până la 85% din încasările viitoare estimate pentru o perioadă de până la 12 luni.

Mechant Cash Advance este o soluție complet digitală de finanțare care oferă acces simplu și rapid la resurse financiare antreprenorilor din domeniul comerțului online. Produsul confirmă flexibilitatea TBI Bank de a oferi servicii accesibile, adecvate nevoilor clienților în era digitală.

Magazinele online care utilizează soluțiile NETOPIA Payments pot obține finanțare în lei de la TBI Leasing, iar procesul de accesare a finanțării presupune un minimum de documente, fără a fi necesare garanții suplimentare. Aprobarea are loc în aceeași zi, iar banii sunt transferați în contul bancar al comerciantului, rambursarea finanțării fiind complet automatizată.

„Merchant Cash Advance este încă un exemplu de soluție personalizată, de ultimă generație, oferită de TBI Bank. Produsul se adaptează perfect la necesitățile comercianților online din România, oricând și ori de câte ori au nevoie de finanțare. Cum totul se mișcă foarte rapid în business, acest produs ajută antreprenorii să profite de oportunitățile de creștere care apar prin noi canale din sfera digitală”, spune Alexandru Cosma, Director Business Banking Sales and Products în cadrul TBI Bank.

„Prin implementarea soluției Merchant Cash Advance sprijinim activ comercianții online care au ales să utilizeze serviciile NETOPIA Payments. Aceștia au de acum la dispoziție o alternativă simplă și rapidă de finanțare ce răspunde nevoilor cu care se confruntă zilnic, pentru a-și dezvolta afacerea într-o piață din ce în ce mai competitivă”, a declarat Antonio Eram, CEO și co-fondator NETOPIA Payments.

Ultimele articole

Citeste mai mult
Informare privind actualizarea dobanzilor
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank raportează o creștere de 50% a activelor totale în primele 9 luni din 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor
tbi bank profit net 18,4 mil. euro in S1 2023
Informare privind actualizarea dobanzilor