Termeni si conditii de utilizare website


Termeni de utilizare

Vizind acest site, confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Termenii și condițiile descrise mai jos. Site-ul www.tbibank.ro este deținut de TBI Bank.


Acest site este dezvoltat în conformitate cu viziunea corporativă și politica de informare a TBI Bank. Acesta a fost creat în scopuri informative generale și nicio parte din conținutul său nu ar trebui considerată o propunere directă pentru achiziționarea de produse și servicii ale TBI Bank.

Site-ul conține informații despre produsele și serviciile oferite de TBI Bank persoanelor fizice, întreprinderilor mici și mijlocii și clienților corporativi.

TBI Bank își rezervă dreptul de a modifica în orice moment și fără o notificare prealabilă acești termeni și orice alte informații conținute pe acest site.TBI Bank nu garantează accesul neîntrerupt și neîntrerupt la acest site.

TBI Bank se străduiește să mențină informații actualizate pe site, dar nu exclude posibilitatea unor lacune inacceptabile în exactitatea și integralitatea conținutului său.

TBI Bank nu este răspunzătoare pentru niciun fel de daune și profituri pierdute rezultate din sau în vreun fel legate de accesul sau utilizarea acestui site. Implementând toate măsurile tehnice și de securitate necesare pe acest site, TBI Bank nu garantează accesul neîntrerupt la acesta și nu este responsabil pentru virușii de calculator, atacurile de hacking și alte amenințări. În cazul unor astfel de evenimente, TBI Bank se angajează să ia măsuri în timp util pentru rezolvarea problemei cât mai curând posibil.

Utilizarea informațiilor și a funcționalității acestui site este la inițiativa și sub responsabilitatea utilizatorului, sub rezerva restricțiilor prevăzute de Legea drepturilor copilului în favoarea titularului drepturilor de autor - TBI Bank.TBI Bank nu este responsabil pentru conținutul (inclusiv acuratețea și exhaustivitatea informațiilor) și accesibilitatea site-urilor la care acest site are hyperlinkuri.Conținutul acestui site este subiectul drepturilor de autor deținute de TBI Bank, cu toate drepturile rezervate și consecințele juridice. Utilizatorii pot imprima pagini individuale sau părți ale acestora, imagini, grafice și multe altele. de pe site doar dacă nu păstrează mărcile de identificare și nu încalcă cerințele legislației în vigoare.

Utilizatorii nu pot să modifice, să copieze, să publice, să vândă, să licențieze sau să utilizeze pentru orice scop public sau comercial conținutul acestui site fără permisiunea explicită scrisă a TBI Bank de a modifica, copia, publica, vinde sau promova numele TBI Bank.


Contact

Serviciul Relatii Clienti
021 / 529 86 00

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 09:00 - 18:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1