Viziunea noastra

TBI Bank vine in intampinarea clientilor cu o alternativa diferita la abordarea traditionala a serviciilor bancare.

Functionam ca o banca specializata offline si online pentru persoane fizice si IMM-uri in Bulgaria si Romania, iar, in prezent, preocuparea noastra majora este de a deveni o banca digitala de ultima generatie care sa ofere  libertate financiara clientilor nostri, insa, in acelasi timp, vom fi aproape si de cei care nu si au gasit inca banca potrivita. 

Suntem angajati intr-un proces de dezvoltare continua, de aceea ne dorim sa le oferim intr un viitor apropiat clientilor nostri alternativa banking-ului online, intreg procesul fiind atent pregatit si supravegheat de cei mai buni specialist in finante si tehnologie. 

Evolutia noastra va avea loc prin imbinarea experientei bancare dobandite pana acum cu know-how-ul FinTech, integrand inovatiile de ultima ora pe care le dezvoltam impreuna cu Grupul 4Finance, compania mama. Scopul nostru este de a aduce simplitate in interactiunea clientilor cu serviciile bancare prin implementarea unor sisteme si produse online noi construite inteligent, flexibil, gandind in perspectiva si avand ca prioritate nevoile clientilor nostri.

Din ce in ce mai frecvent, observam faptul ca dispozitivele mobile devin indispensabile in viata clientilor nostri. De aceea incercam sa le oferim  posibilitatea de a-si monitoriza si controla finantele cu ajutorul solutiilor mobile. Cu ajutorul solutiilor mobile, vom putea sa le aducem la cunostinta oportunitatile financiare pe care le oferim, castigandu-ne astfel dreptul de a fi pe dispozitivele lor. Si nu ne vom opri aici. Cu ajutorul unei retele puternice de parteneri, TBI Bank va crea o platforma financiara si un marketplace care sa puna la dispozitie oferte, produse si servicii comerciale dorite si meritate de clientii nostri.

Echipa TBI Bank este formata din oameni talentati si pasionati de domeniul digital, si astfel, clientii nostri se vor putea bucura de un real progres in domeniul online. Deoarece este convingerea noastra ca toata lumea ar trebui sa se bucure de o viata financiara fara griji!

 

Valorile noastre

Punem oamenii pe primul loc
Grija pentru oamenii, fie ei clienti sau angajati, se afla la baza tuturor actiunilor noastre. Incercam sa fim aproape de cei care au nevoie de sprijin financiar astazi pentru a putea cladi o fundatie puternica pentru ziua de maine. Depunem toate eforturile sa  cream locuri de munca unde angajatii nostri sa se simta sustinuti si care sa le puna in valoare talentul si abilitatile. Ne place mult ceea ce facem! 

Ne plac lucrurile simple
Serviciile financiare trebuie sa fie clare, simple si sa se adapteze nevoilor clientilor. TBI ofera solutii simple la probleme complexe. Suntem transparenti in tot ceea ce facem. Suntem deschisi, sinceri, directi unii cu ceilalti, atit in relatia cu actionarii nostri, dar si cu clientii. Traim intr-o lume in care tehnologia ocupa un loc din ce in ce mai important in viata noastra, lucru care ne bucura nespus! Suntem de parere ca, tehnologiile de ultima generatie pot simplifica enorm interactiunea dintre noi si clienti, creand astfel experiente inovative. 

Vrem sa fim cei mai buni!
Suntem indrazneti, curiosi si incercam tot timpul lucruri noi. Testam, invatam, repetam. Lucram permanent la imbunatarirea tuturor produselor si proceselor noastre. Nu ne este frica de esec, nu ne ascundem cand dam gres, invatam din greseli  si sarbatorim succesul. Nu ne multumim cu “destul de bine”, intotdeauna vrem sa atingem “foarte bine”.  

Actionam responsabil
Actionam responsabil in tot ceea ce facem, iar TBI isi asuma de asemenea o responsabilitate sociala activa . Promovam diversitatea, sarbatorim diferentele, ne respectam si avem incredere unul in celalalt. Ne asumam responsabilitatea pentru actiunile noastre. Conducem prin exemplu.

Avem spirit antreprenorial
Suntem antreprenori - de la start-up la cresterea business-ului, de la idee la executie. Punem pasiune in tot ceea ce facem. Nu renuntam si nu ne oprim! Nu ne dam batuti! Identificam nevoile pietei si oferim solutii unice care ne ofera un avantaj competitiv real. Ne dorim sa venim in intampinarea clientilor cu solutii inovatoare. Utilizam cele mai noi tehnologii in tot ceea ce facem. Ne place provocarea, ne place sa rezolvam probleme dificile, ne respectam concurenta, dar, in acelasi timp ne place mai mult sa fim castigatori.

Contact

Serviciul Relatii Clienti
021 / 529 86 00

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 09:00 - 18:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1