Depozite

Depozite

Depozite

Economiile tale pot lucra in favoarea ta, aducandu-ti un profit garantat cu risc minim, cu atat mai mult cu cat poti constitui depozite in RON inclusiv online, fara niciun drum la banca. 
De asemenea, in sucursalele TBI Bank gasesti toate informatiile si suportul de care ai nevoie daca vrei sa deschizi un depozit in RON, EUR sau USD. 
Economiseste pentru situatii de urgenta sau pentru renovarea casei. Poate te gandesti sa iti cumperi o noua masina sau sa iti indeplinesti visul de o viata: propria afacere.
Economiseste pentru anul sabatic din viata ta, cand vei calatori prin toata lumea, sau pentru batraneti linistite.
Iata! Ai atatea motive sa economisesti, iar TBI Bank este alaturi de tine.


Dobanzi*


RON
Disponibil Online
Da
1 LUNA
1.70%
3 LUNI
2.25%
6 LUNI
3.75%
9 LUNI
3.90%
12 LUNI
4.25%
18 LUNI
3.35%
24 LUNI
3.50%
36 LUNI
4.00%
RON
Disponibil Online
Nu
1 LUNA
1.70%
3 LUNI
2.25%
6 LUNI
2.75%
9 LUNI
2.90%
12 LUNI
3.25%
18 LUNI
3.35%
24 LUNI
3.50%
36 LUNI
4.00%
EUR
Disponibil Online
NU
1 LUNA
0.15%
3 LUNI
0.30%
6 LUNI
0.50%
9 LUNI
0.60%
12 LUNI
0.70%
18 LUNI
0.95%
24 LUNI
1.10%
36 LUNI
1.30%
USD
Disponibil Online
NU
1 LUNA
1.10%
3 LUNI
1.25%
6 LUNI
1.40%
9 LUNI
1.50%
12 LUNI
1.60%
18 LUNI
1.85%
24 LUNI
2.10%
36 LUNI
2.20%

*Conform legislatiei in vigoare, statul retine 10% impozit pentru veniturile din dobanzi.


Beneficii

Conditii  avantajoase

Ai printre cele mai avantajoase dobanzi din piata, fara costuri pentru deschiderea, administrarea, depunerea sau retragerea in numerar a banilor din depozit la scadenta. In plus, daca deschizi un depozit online, ai 0 comision si pentru transferul sumelor din depozit.

Flexibilitate

Poti deschide depozite in EUR, USD sau RON pentru perioade intre 1 luna si 36 de luni intr-una din agentiile noastre sau online beneficiind de asistenta  1 la 1 pe tot parcursul colaborarii.

Siguranta

Sumele depuse si dobanda acumulata sunt garantate pana la echivalentul a 100000 EUR. Pentru informatii suplimentare acceseaza FGDB Bulgaria, Legea privind garantarea depozitelor bancare, Formularul pentru Informatiile oferite Deponentilor

Mai usor, mai rapid

Pentru a economisi timp poti opta pentru prelungirea automata a depozitului la scadenta. Deschide un depozit online si bucura-te de timpul economisit! Din Platforma Online poti constitui si lichida depozitele tale fara efort! In plus, poti urmari stadiul in care se afla cererile tale de depozit, de la completarea si aprobarea acestora pana la infiintarea depozitului.

Calculator

Suma
500
RON
500
500.000
Perioada
3
luni
1
36
Suma totală
Dobânda anuală

Suma calculata include dobanda bruta. Conform legislatiei in vigoare, din dobanda bruta se retine 10% impozit pe venit din dobanzi.

Intrebari frecvente


Poti aplica direct online completand o cerere pe Platforma de Depozite sau ne poti vizita intr-una din agentiile noastre din Bucuresti, Iasi sau Constanta.Ai 0 comision de administrare pentru conturile standard, 0 comision la incasarea sumelor prin transfer bancar din alte banci la TBI Bank si 0 comision la retragerea in numerar la data scadentei. In plus, daca aplici pentru un depozit online beneficiezi si de 0 comision pentru transferul sumelor din depozit.Dobanda este fixa pe toata durata depozitului.Poti adauga sume noi prin deschiderea unui nou depozit. Impozitul pe venit de 10% se va retine inainte de plata dobanzii datorate si va fi transferat ulterior la Agentia Nationala de Administrare Fiscala.


Depozitele sunt garantate
Depozitele deschise la TBI Bank EAD Sofia Sucursala Bucuresti sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din Bulgaria, care garanteaza plata acestora unei persoane in conformitate cu Legea Garantarii Depozitelor Bancare din Bulgaria, indiferent de numarul lor si in limita sumei de 100.000 EURO incluzand dobanda acumulata pana la data emiterii unui act in baza art. 20 (1) al aceleiasi Legi, cu exceptia cazurilor prevazute in mod expres de Lege. Valoarea totala a datoriei Bancii fata de un deponent se determina in conformitate cu art. 12 al Legii Garantarii Depozitelor Bancare.
Plata sumelor va incepe nu mai tarziu de 7 zile lucratoare de la data emiterii unui act in baza art. 20 (1) al Legii Garantarii Depozitelor Bancare.

Pentru informatii suplimentare puteti accesa pagina Fondului de Garantare.
Fondul de Garantare a Depozitelor din Bulgaria: Adresa Strada Vladayska nr 27, Sofia 1606, Bulgaria, Telefon: +359 2 953 1217, +359 2 953 1318, Fax: +359 2 952 1100, E-mail: contact@dif.bg 


Documente necesare


Legea privind garantarea depozitelor bancare
Download
pdf format

Conditii generale pentru depozite online
Download
pdf format

Regulamentul campaniei "Dobanzi Promotionale"
Download
pdf format

Conditii Generale de Afaceri clienti persoane fizice
Download
pdf format

Informatii pentru deponenti privind garantarea depozitelor
Download
pdf format

Lista de dobanzi, taxe si comisioane pentru persoane fizice
Download
pdf format

Contact

Serviciul Relatii Clienti
021 / 529 86 00

Program de lucru:
Luni - Vineri
| 09:00 - 18:00 

Sambata - Duminica
| Inchis 

Retea

Sediul Central

Bucuresti, Romania,
Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1

Campania depozite online

Campania depozite online "Dobanzi promotionale"

Campania este disponibila pana la 31 decembrie 2018 pentru clientii existenti si pentru clientii noi

Regulamentul Campaniei ,,Dobanzi promotionale”


Campania „Dobanzi promotionale” (denumita in cele ce urmeaza “Campania”) este organizata de TBI Bank EAD SOFIA - Sucursala Bucuresti cu sediul: Str. Putul lui Zamfir nr. 8-12, etaj 4, sector 1, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/11691/2012, Cod Fiscal RO 3077120, in Registrul Institutiilor de Credit sub nr. RB-PJS-40-068/30.08.2012, operator de date cu caracter personal inregistrat sub numarul 26838, denumita in continuare “Organizator”, in conformitate cu prevederile din prezentul regulament de campanie denumit in continuare “Regulament”.Campania este destinata promovarii Depozitelor online cu scadente de 6, 9 si 12 luni cu dobanzi promotionale si se adreseaza persoanelor fizice, care indeplinesc conditiile descrise in art.5 din prezentul Regulament3.1 Persoanele care au drept de participare conform art.5 din prezentul Regulament primesc urmatoarele beneficii: 

Depozit online/RON: 3.75% (6 luni); 3.90% (9 luni); 4.25% (12 luni)4.1 Dobanzile promotionale sunt acordate strict pentru depozitele online constituite in perioada 05.10.2018 – 31.12.2018.5.1 La aceasta campanie pot participa cetatenii romani, rezidenti in Romania, in varsta de cel putin 18 ani, persoane fizice, care aplica pentru depozite prin intermediul Platformei Online a TBI Bank EAD Sofia – Sucursala Bucuresti (https://depoziteonline.tbibank.ro/BasicOnlineBank/ ), in perioada campaniei (conform art.4.1. de mai sus).
5.2 Campania se adreseaza atat clientilor existenti, cat si clientilor noi care constituie depozite online, in RON, cu scadente de 6, 9 si 12 luni, in perioada campaniei.

(2) În plus față de categoria clienților existenți mentionați la Art. 5.2 de mai sus, au dreptul să participe la Campanie și clienții existenți cu contracte de depozit deja semnate în agențiile Organizatorului, care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții: a) nu au constituit depozite online până la data de 05.10.2018, nu au lichidat anticipat și nu au retras sumele rezultate din depozitele scadente în perioada Campaniei; b) transferă în conturile de depozit online sume noi / suplimentare raportat la sumele deja existente în conturile de depozit și/sau în conturile curente deschise la Organizator.
5.3. Un client poate constitui mai multe depozite online cu dobânzi promoționale, până la suma maximă de 460 000 RON. Suma maximă de mai sus va fi verificată de către Organizator însumând sumele existente din conturile de depozit online pe care Clientul le deține la momentul aplicării pentru un nou depozit online, precum și a sumelor nou transferate de către Client în vederea constituirii depozitelor online cu dobânzi promoționale.
5.4 Toti participantii la Campanie sunt obligati sa indeplineasca toate conditiile de participare la Campanie asa cum sunt descrise in prezentul Regulament.6.1 Pe durata desfasurarii Campaniei, Organizatorul desfasoara campanii de promovare catre clientii existenti si clienti noi informandu-i despre Campanie, conditiile de participare la Campanie si beneficiile acesteia.
6.2 Clientii interesati de constituirea unui depozit online completeaza o cerere accesand Platforma de Depozite Online a TBI Bank EAD Sofia – Sucursala Bucuresti la https://depoziteonline.tbibank.ro/BasicOnlineBank/.
6.3 Dupa primirea cererii de catre Organizator, acesta verifica solicitarea clientului. In cazul in care sunt indeplinite toate conditiile, acesta va aproba cererea clientului pentru deschiderea unui Depozit Online. In cazul neindeplinirii conditiilor din prezentul Regulament, precum si a celor specifice depozitelor online (mentionate la adresa website de mai sus), Organizatorul poate refuza cererea clientului pentru deschiderea unui Depozit Online.
6.4 In cazul in care cererea de constituire a Depozitului Online este aprobata, clientul va primi pe email contul IBAN pentru a transfera suma necesara constituirii acestuia.
6.5 Odata ce suma transferata de client a fost receptionata in contul IBAN transmis prin email clientului, Depozitul Online se deschide automat, iar clientul va primi pe email Contractul de Depozit Online.Campania se va desfasura online.Conform legislatiei in vigoare, Organizatorul calculeaza, retine si vireaza catre Administratia Nationala de Administrare Fiscala impozitul de 10% pentru venituri realizate din dobanzi.9.1 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica/intrerupe/suspenda prezentul Regulament, noul Regulament/noile modificari urmand sa intre in vigoare dupa publicarea pe site-ul www.tbibank.ro .
9.2 Prezenta Campanie poate inceta sau poate sa fie suspendata in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora / caz fortuit, conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua Campania, precum si la expirarea perioadei pentru care a fost organizata.10.1 Eventualele litigii avand ca parti pe Organizatorul Campaniei si un beneficiar al Campaniei, se vor solutiona pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, acestea vor fi solutionate de instantele competente.
10.2 Legea aplicabila este legea romana.Datele personale ale participantilor la Campanie sunt procesate de Organizator in conformitate cu prevederile Politicii de confidentialitate publicate pe site-ul www.tbibank.ro. 12.1 Prezenta Campanie nu se cumuleaza cu alte campanii curente desfasurate de Organizator in aceeasi perioada de timp.
12.2 Prezentul Regulament este publicat pe site-ul www.tbibank.ro si poate fi obtinut la cerere de catre orice persoana interesata de la reprezentantii Organizatorului.